Always one foot on the ground


Nu är helgen över, sjukt vad fort det går. Denna helgen har verkigen gått i drömmarnas och familjens tecken. Sett en massa film me lillebror, "Dumma mig", Hollywood/ N.Y-fruar, Juno & P-H bland annat. Man kan säga att jag har jobbat på mina framtidsvisioner (som inte riktigt har ngt att göra med bortskämda golddiggers), men ska ju starta eget som skall drivas till New York... så småning om.. heh. (siktar mot stjärnorna, sen får vi se vart man hamnar..)

Såå från drömmar är det ju viktigt att man kan ta sig in i verkligheten igen! Men det har vart en väldigt mysig helg och vilat ordentligt nu med min förkyldning som jag dragits med i över en vecka. Druckit Ingefära/vitlöks-te med honung i varje dag! Så lite bättre har jag faktiskt blivit =) 

Och i morgon blir det nya tag, ska handla skor me Emelie och sen skriva om filosofen Nietzsche, för att ta hem ännu ett MVG i Filosofi A.

Var ju och hälsa på mamma idag med, pratade om livets stora gåtor. Ibland är det lätt för mig att glömma vart mitt hem är, eftersom jag bor inneboende nu. På så vis har jag ju flera hem; Linda, Jennny, mamma, hos min bonuspappa och lite såå. Samtidigt som det kan kännas förvillande känner jag mig extremt fri och självständig.

Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0