Bring on the day






Vaknade upp sjukt tidigt idag, trots kvällen igår. Inte alls bakis, jag lovar (Y). Men sjukt kul att få träffa lite nytt folk på Gothia Towers!

I morgon ska jag vara duktig och plugga eller städa.. något vettigt i alla fall.. tänker inte låta detta lov glida förbi utan att få det gjort!  Ska även  träffa Emelie i morgon, shall be nice!

Men just idag har det inte vart mycket gjort,  men det tråkiga vädret gjorde att det kändes mer än okej att faktiskt inte göra något.

Ha de bäst!


Absolute disco.





Gammal bild, Ja o Jenny <3


Ska bli såå kul ikväll! Snart kommer Anna hit först och sen drar vi ner till Gothia Towers där vi hyrt en svit! B-) Sen bär det säkerligen av till Hardrock och  gratta Chris ordentilgt! <3

Ha en bra kväll!

It could all be a dream.




http://www.youtube.com/watch?v=c5XptSCCciU&ob=av2e

Har precis sagt hejdå till Chris, som skulle hem och städa inför sin födelsedag. Och snart bär det av in till stan för min del för att fixa de sista inför ikväll. Glöm inte att lyssna på låten jag länkade, den är sjukt bra!

Peace out!

Smile.








Wooooow! Träffade både mamma och pappa på samma dag idag.. måste vara rekord! Haft en grymt bra dag idag! Började med att lämna Jennys ungar på dagis kl 8.00. Sen stan för o möta morsan. Sen afro-dans + ett body pump pass (idrottsdag).

Efter det blev det dirr till Linda my loveli sister, på Antons 9 årskalas! Sjuuukt vad tiden går fort.. inte längesen han var en liten bebis känns det som!

Sen blev det hemgång och nu städa & ladda rejält inför imorgon! Ska ju springa massa ärenden på stan och sen festen på Gothia Towers! Ska bli sjukt kul!! 

Funderar på om man ska ta en nattfika me Chris B-boy ikväll.. får se, får se!

HA det bäst mother fuckers! 


Falling in to the right mode


Fall comes like a surprise evey year

Natasha Bedingfield:
http://open.spotify.com/track/0KYkLT4oMIO4CjFMWn73v1 <--LYSSNA! Underbar! =)


http://open.spotify.com/track/6P6ghbY8wMLdMaXb1AuCWr<--LYSSNA! Underbar! =)










Gammal bild...hehe <3
I'm so so happy todaaay! Fan va bra allt blir när man väl får gjort det
man ska! Filosofin är KLAR! =D Och det har vart en underbar dag idag, hade bara projektarbete som alltid är lika kul med Anna! <3









Sen vart det F-plugg! Men nu är jag klar och ska snart gå ner till min kära syster
Jenny, som lyckligtvis bara bor 5 min ifrån mitt hus!







Ska bli kul med afrodans i morgon på idrottsdagen! Sen blire barnkalas! Anton fyller 7... eller 8? Fan vilken dålig
moster jag är! ^^ Men jag är ju moster till 4a barn o storasyster till 1... såå give me a break! =D

Sen på lördag blire  PAAARTYYY! ÄNTLIGEN!! =D =D =D LOVE LIFE! LOVE LIFE!!!

Ciao!

Theres only so much you can learn in one place...

http://open.spotify.com/track/28MMqKrUbSWyVreRm0FpVD
...The more that I wait, the more time that I waste

I havent got much time to waste
It's time to make my way
I'm not afraid of what i'll face
But I'm afraid to stay.

...




I've shed a thausand tears, I've learned much from my fears. I know so many faces, I've been living at too many places, I've been punished 'cause of me being right, and I have been in more than just one ugly fight. I've been back stabbed by people who called them self friends, but I I'll be fucking dead if that doesn't ends, but it all will be alright because I'm done with this fucking fight. 'Cause I've find a way to know how to let this go <3

...




Har Precis kommit hem från studiebesöket i synagogan med klassen. Många tankar slog mig, bla. att det krävs mer mod att vis kärlek än hat om man lever i en värld full av hat. För vem vågar stå ut och vara den som är fullständigt snäll?

Att kärlek och godhet smittar vet vi alla väl hoppas jag. Men varför kan inte alla handla efter denna kunskap, att sprida glädje hela tiden?

Antar att det är samma anledning till varför vi har krig på vår jord i och för sig. Men tanken slog mig bara...

Visst låter det som om jag tycker att hela världen är full av hat, men det är inte det jag vill förmedla. Men tänk efter själv... vad har du gjort som vart en god handling idag? Var det mycket, eller kan du göra mer för att få en ännu mer positiv miljö omkring dig? 








                       Peace out!



Hate is easy; love takes courage




Gick hem 1 & en ½ halvtimma tidigare idag... mådde inte så bra, så skolsköterskan, som bara är in skolan 1 g per veckan annars, gav mig intyg. Hon sa även att jag såg blek ut och rådde mig till att köpa järn+c-vitamin-tabletter... which i did!

Så nu ska jag bli piggare och förhoppningsvis friskare...och skriva klart täntan om Nietzsche... lustigt nog var det han som kom på "what doesen't kill you makes you stronger". Vilket jag tror att det ligger lite sanning bakom, eller vad tycker ni? Även om resten av hans filosofi handlar om att man ska skada andra för att må bra.

Helt sjukt vad tiden går fort föresten.. känns ju inte som det var såå länge sen man fyllde myndig.. men sanningen är den att det är mindre än TRE MÅNADER kvar tills jag fyller 19. Helt sinnes. 

Blev heller inga skor köpta idag! =( VARFÖR finns det inga snygga skor... som inte alla har..??? Tänkte köpa ett par vanliga svarta Dr Martens, men kunde inte bestämma mig för om det är min stil eller inte, så det blev inget med det dag.

Här har ni lite mysiga Norah Jones låtar:
http://open.spotify.com/track/5RN6sheIhWN6vZUibmMrLb

http://open.spotify.com/track/3QQp605HhNi3W72eizNtxZ

http://open.spotify.com/track/2UbY9U5FIHuFlC0b313ltT

Always one foot on the ground


Nu är helgen över, sjukt vad fort det går. Denna helgen har verkigen gått i drömmarnas och familjens tecken. Sett en massa film me lillebror, "Dumma mig", Hollywood/ N.Y-fruar, Juno & P-H bland annat. Man kan säga att jag har jobbat på mina framtidsvisioner (som inte riktigt har ngt att göra med bortskämda golddiggers), men ska ju starta eget som skall drivas till New York... så småning om.. heh. (siktar mot stjärnorna, sen får vi se vart man hamnar..)

Såå från drömmar är det ju viktigt att man kan ta sig in i verkligheten igen! Men det har vart en väldigt mysig helg och vilat ordentligt nu med min förkyldning som jag dragits med i över en vecka. Druckit Ingefära/vitlöks-te med honung i varje dag! Så lite bättre har jag faktiskt blivit =) 

Och i morgon blir det nya tag, ska handla skor me Emelie och sen skriva om filosofen Nietzsche, för att ta hem ännu ett MVG i Filosofi A.





Var ju och hälsa på mamma idag med, pratade om livets stora gåtor. Ibland är det lätt för mig att glömma vart mitt hem är, eftersom jag bor inneboende nu. På så vis har jag ju flera hem; Linda, Jennny, mamma, hos min bonuspappa och lite såå. Samtidigt som det kan kännas förvillande känner jag mig extremt fri och självständig.

Peace out!

Where the wild things are





...Min lillebrors favoritfilm, kollade precis färdigt på den med honom. Så sjukt mysig är den! För övrigt vill jag bara säga
Peace, love and understanding!

I promise to repeat.

 

Pluggade religion till 01.00 igårnatt.
Kunde inte sova för min hjärna rabblade en massa om religion.
Vaknade 20 i 6 (40 min innan jag skulle gå upp), trodde att klockan ringt och att jag var sen.
Hade prov kl 08.00
Sen 2 lektkioner
Lunch på Ohlssons med Anna, vääärldes längsta kö till kassan.
Upp till skolan igen och gå på mattefördjupning.
Sprang till 10an, hann precis med den.
Packa hemma.
Åka till Majorna och hämta lillebror i skolan.
Åka hem till hans pappa på Hisingen.
Handla
mat.
Hemma, somnar...Matte ringer.


- Give me a break will ya?

I'm a leader








Har chillat hela dagen och nu är det pluggdax. Men istället sitter och gör verkligen inte det jag borde göra... plugga LEDARSKAP. Kan det, ska ha MVG på det, måste bara repetera. Orkar inte. Sen har vi religion.. Judendom, Kristendom, Islam prov på fredag med..JIPPIE verkligen.

Funderar på att köpa Mias nya bok, har ju läst alla hennes böcker utom den och en annan, och denna verkar ju vara passande till ledarskapskursen med.. så varför inte?

Men nu ska jag nog plugga! Ses! <3

Come on out and dance, if you get the chance.








Har precis kommit in från det ruskiga höstvädret Hade det inte varit för Kings of Leons nya album vet jag inte vad jag hade gjort, så sjukt bra är den. <3

Ska precis börja att leka filmrecensent. Bra dag annars, kom förent till lektionen i morse och skolkade sista på matten, det går bra nu.. som Chris brukar säga.

 
Kings of Leon <3

http://www.youtube.com/watch?v=5fcXkZcsTvk
 


Why can't we just rewind?


Paolo Nutini <3

http://open.spotify.com/track/6ZE17Q5BlKbmd8wjeqTcwb


Sitter och pratar me Matte och lyssnar på den underbara Paolo Nutini samtidigt. Ska bli så skönt att sova i min egen säng i natt, det var inget fel på Sofias soffa igår visserligen, men inget slår  min säng altså! ;) Hoppas man bli lite  friskare till i morgon också, så man slipper vakna med andningsproblem av min täppta näsa.

Godnatt! <3

Sjukt bra cover: http://open.spotify.com/track/0sdumGR3pFh3sG4gF3Z1PN

This is how it is





we<3it.com

Är så otroligt trött på att vara den som skjuter upp allting till den sista minuten!
Fast kanske jag ska säga att "det är bara som jag är". Det låter väldigt bra i mina öron just nu. Eftersom jag planerat att pluggat en hel  del i helgen, men istället var jag ute och sprang i kylan trots min förkyldning.. sjukt bra alltså.


Men... eftersom pappa ligger på sjukhuset nu, har man vart en hel del orolig och gjort en massa saker för att glömma oron över att han kanske dör. Men långsiktigt måååste jag ju bara plugga eftersom min underbara framtid hänger på just detta. Kanske är det att det är helg och har då en stark kraft som gör att jag inte kan koncentrera mig på plugg...?

Eller är det så att jag helt enkelt är så lat att jag försöker hitta på alla olika sorts undanflykter till att inte plugga? Hjääälp ! XD Jag måste ta mig i kragen, som Emelie brukar säga.

She's all that


Våra små minisar <3

Så här såg det ut för ett tag sen när jag och Fia började vår tjejkväll. Kollat på en massa film ikväll: En princessas dagbok, She's all that och I lovee you, man. Sen har vi lagt in en hel del bilder från dagens fotografering.

Men nu ska vi sova och jag hoppas på att min förkyldning är borta i morgon, vilket den iof. Definitivt inte kommer att vara alls, men ändå. Godnatt på er allihopa!

A start of something new



Var ute med Sofia och fotade lite vid Näckrosdammen idag. Det blev över 700 bilder som knäpptes! Kul var det och ett underbart, perfekt höstväder fick vi ju med oss också. Efter en hel del fotande åkte vi in till stan och fikade lite på EH. Trots min envisa förkyldning är jag överlycklig över att jag följde med Fia ut idag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0