Wild hearts can't be broken

Tumblr_lccmqwqdgh1qck233o1_500_large

http://open.spotify.com/track/2hmI8CzWmiJPoYPR8Fqsio


It ain't no cover
It ain't no style
I shouldn't bother
He's eight miles high
But i adore him
And i implore him
Saying i love none other
But this ain't no style

He sits there smoking
His breath away
He sits there choking
On what they say
But i adore him
And i implore him
Saying one of these mornings
I'm going away

The sun is setting
The day is done
Good night, my lover
Good night, my son
I shouldn't bother
He's eight miles high
But i love none other
Til the day that i die...

 


Turn off the light


Willget youfarhttp://open.spotify.com/track/4GMx6xRLWh3Eljh1dn9CLr


Ska ha mediakommunikationredovisning om nån timma, taggad? JaAA!

I'm just a girlhttp://open.spotify.com/track/2cv3c5teeZsCkVg69UVMRL

Altså, det brinner som tårarna gör på min kind. Mitt hjärta har gjort mig blind. Jag vill att du går, innan jag fäller en endaste tår.


Jag tappar modet, där rinner blodet, kämpa, upp, upp, upp. Ner, ner, ner. Varför måste svart vara allt jag ser?


Glömma, gömma, rymma, in i slinga, börja springa.


Glömma, gömma, drömma. Försvinn, ge mig mod att se dig i vitögat en gång för alla, så jag kan kan slippa att falla.


Det hugger mig i ryggen som en hacka och drar i nackskinnet så jag får backa.


Det hemska minnet drar som en krok i skinnet. Jag skriker och drar, men det ända som finns är det som var.


En dröm om ett bättre liv kräver ett jävligt stort kliv. Det brinner i mitt hjärta och det är bara ren smärta.


Upp och ner går vi som solens strålar fast som huggande nålar. 


Miss u

Tumblr_layus9wcdq1qe0hneo1_250_large

http://open.spotify.com/track/4cbrkSmA6bHPqu7xuQ2YHI

It's like forgetting the words in your favourite song. <3 You try to feel the beat. <3

I never give up
Sitter och passar min lillebror igen, samtidigt som jag försöker få klart min PPT till Mediakommunikationen och kollar på Harry Potter och de vises sten <3 vilka minnen man har till den gamla filmen altså!

Ikväll blir det nog bara ennu mer film eftersom jag antagit ansvaret som barnvakt ikväll. Men det är fint det med.

Cause baby you're a firework!
Bild från förra nyår <3


Sitter med en kopp vaniljte istället för kaffe, bara för att vara lite extra duktig. Ska precis börja att läsa igenom affärsjuridiken, har ju prov nästa vecka, så det gäller ju att vara på topp. 

Igår blev det en dejt med mitt mediakommunikationsarbete, som drog sig över hela kvällen.. och när det var klart var var jag så trött att jag somna..

Men ikväll blire party! Fannie och ev. Tess kommer hit sen, så ska vi åka till en hemmafest hos Issa och chilla där ikväll. Ni får ha det så fint, men jag lämnar er med denna underbara lista..

http://open.spotify.com/user/sonymusicentertainment/playlist/7rlCwXBPo431YiHj1xWLnP


Things fall apart

Sitter med en kopp kaffe och skolarbete givetvis, men bestämde mig för en liten paus. Idag blev det tidig uppgång som vanligt, men eftersom jag la mig tidigt igår var jag pigg.

I skolan lärde vi oss om kroppspråk och en massa dylikt. Sen blev det håltimma och jag och Anna åkte hem till mig och skrev klart "stress-inläggen" i vår träningsblogg. (http://vitalitysenses.blogg.se )

Sen blev det mediakommunikation.. and guess what? I'm not a robot! haha, nej men jag lärde mig lite om hur photoshop funkar, kul kul.

Och nu är det ennu mer Mediakommunikation.. ska göra om The Body Shops image och varumärke. VARFÖR tog jag ett företag som redan är bra? JA ja, alllt kan väl bli bättre, inget är omöjligt (amen).

Ska bli såå skönt i helgen, att äntligen få ta det lite lugnt ifrån pluggandet..

Här är en gammal men fin låt: http://open.spotify.com/track/7HErXvltYDqTUVcOCPmfDz

Puss!

I'm on my way to believingSitter på statsbibban och försöker hitta mening med denna dagen. Gick upp 8 (när jag börjar halv 1) idag för att plugga extramatten på skolan idag. Men ni kan ju gissa om lärarn var där som han sa att han skulle vara när jag kom till skolan. Och nej, det var han inte! Suck... vi som har prov på onsdag, kommer ju gå bra -.-

För att inte göra saken bättre glömde jag att hämta ut det nya matkortet också, så nu kanske det inte blir någon lunch heller.  Dessutom är det världens snöoväder ute, så sjukt obehagligt som ni kanske har märkt. Jaja, det kommer väl bättre tider antar jag.

Ska hålla humöret uppe endå. Tack vare Natsha Bedingfield tror jag att jag mycket skickligt kan lyckas med detta, med hennes underbara låtar! Hoppas att ni har mer tur än vad jag haft hittils idag! Och för att inte glömma; ett stort grattis till Oliva i min klass som fyller 18 idag, Grattis!

http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI&ob=av2e


Bridge over troubled water


Har precis kommit hem från mamma, där jag lämnat av David, som jag passat denna helgen. Ska snart gå och lägga mig, eftersom jag ska upp sjukt tidigt i morgon. Det kommer att bli en tuff vecka med mycket plugg och hård träning, så det är ju bäst att man börjar ladda redan nu.

Här får ni en underbar låt av mig:
http://www.youtube.com/watch?v=MVQdsWdp4Ng

Hoppas ni också haft en fin helg, kanske bloggar mer i morgon om jag har tid. Puss!

NRJ Wake Up Call - Linda vann!

http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/blogg/

Det blev en lång duell mellan Linda och "Vanessa" i tävlingen, men till slut vann min syrra i alla fall! Tack så mycket till er som röstade, väldigt fint av er!

Long time no seeTorsdag: Vaknade väldigt sent och fixade så att alla, verkligen alla, röstade på min syrra i nrj tävlingen. Sen mötte jag upp Henrietta, som kommit hit hela vägen från Linköping. Vi gick och hämtade min syster Jennys barn på dagis och agerade barnvakt för några timmar.

Sedan gick vi hem till mig och fixade mer med rösterna och tillslut åkte vi in till stan och handlade Ben and Jerrys. Resten av kvällen kollade vi på Sex and the City tills vi somade. En underbar kväll blev det verkligen! <3


Svea


Onsdagen: Blev en väldigt lång dag, som började väldigt sent. Men Lite bra grejer blev gjort i alla fall. Sökte lite jobb och diskade faktiskt, duktiga mig!

Sen åkte jag in och träffade Olle och hans vänner på Svea <3


Fick även reda på att Familjen ska spela på Parken på fredag, men det kan jag glömma, ska ju jobba... Men här har ni dom:
http://open.spotify.com/track/3b7fBk9K03QWUg6F3w1G12

The white noise


Nu sitter jag och väntar på min kära vän Mattias som envisas med att vi ska se på en skräckfilm, det går bra nu. (Y) Kommer få blunda helatiden.. men vad gör man inte för sina vänner liksom?

Ochrasy


Den enda bilden som jag tog under lördagskvällen... lyckad bild altså! Men jag tänkte att den kan vara kul att se. Men Anna har fler... =)

 
Igår var det dock inget festande, men det blev en väldigt mysig filmkväll hemma hos Emelie. Som vanligt kollade vi på våran favoritfilm (Tjenare Kungen). Men som en omväxling bytte vi ut onygga chips och Monster till grönsaker m. dipp & blåbär (jag)/ tranbär (Em.)- saft!  Sjukt gott!

Efter Tjenare Kungen blev det 2 Harry Potter filmer på det, men tillslut slocknade vi vid... 03.00 nånting? Heh, jaja.. det är ju trots allt lov.


Sjukt skön låt:
http://open.spotify.com/track/2f4JeAg8otBNPC9UBRTfuh
Life can never be like a movie.

  

Tiden går sjukt fort. Kändes som det var igår som vi packade upp våra saker på Arvikafestivalen. Läskigt egentligen att livet går så snabbt. Ibland önskar jag verlkigen att man kunde använda sig av rewind, pause osv.- knappar.

Här är en låt som jag lyssnade på mycket i somras: http://open.spotify.com/track/7kXxZ6eg1Hur2uRgAcOJUa Brings back a lot of memories! <3


RSS 2.0