New Years Eve

Tumblr_ld8bxunh7a1qb4no4o1_500_largeSitter och tar det lugnt, dan före den stora kvällen. Har precis kollat  färdigt på what a girl wants, min favorit film för några år sedan, men mysig! Såg även Victoria's Secret Fashion Show, som var heelt otrolig!

Men
tidigare idag har jag vart på bio med Lillebror och sedan handlat en himla massa till i morgon! Snart är det dags för att skriva årets sista blad i min kära dagbok. Men man ska ju vara uppe sent i morgon, så man får väl köra på det ikväll med!

I morgon ska det bli helt underbart att få fira nyår med Julia, Anna, Ava och Linnea mfl. Synd att Rosie inte kunde komma bara "/  <3 Men jag hoppas verkligen att alla ni andra också får en fin nyårsafton, så ses vi nästa år!

I wanted to tell you all my secrets, but you became one of them instead

Tumblr_ldqozujvxy1qd5l3xo1_500_large
Kärlekens tunga


Tala till mig.


Jag hörde trummorna på stan, dom sa att du lämnat mig. Jag hörde vad demonerna sa, det är slut och ingen kan hjälpa dig. Jag trodde jag sett det mesta, det här var inte vad jag väntat mig. Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig. Kärlekens tunga, kärlekens tunga, aldrig skall jag glömma dig. Tala till mig. Jag hör alla steg i trappen. Men inga går till min dörr. Nu sitter du som en fjäril i natten , och pratar som vi gjorde förr. Allt det där om att va på väg nånstans . När man är tillbaks där allt började. Du vill höra kärlekens tunga, säga orden igen,. Kärlekens tunga, kärlekens tunga, aldrig skall du glömma mig. Åh Jag älskar dig mer än du nånsin kommer att få veta. Lycka till med allt, men du kommer att få leta. Jag försöker att gå som en man, nerför hjärtats ensamma gata. Där kärlek och hat går hand i hand, sitter jag och bara saknar dig. Nu är allt sagt och gjort, och jag kommer aldrig att få tillbaka dig. Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig. Kärlekens tunga, kärlekens tunga, aldrig skall jag glömma dig. Tala till mig Tala till mig Tala till mig Tala till mig Jag försöker att gå som en man. Nerför hjärtats ensamma gata.

<3

One last time...


Avslutningen...

Bild från sista julavslutningen ever!
Lite halvtråkigt med tanke på hur fina alla avslutningar har varit. Men för att vinna något nytt måste man ju förlora något gammalt...

Nu sitter jag hemma hos mamma, dan före dopparedagen och vi ska precis klä granen. Igår var jag och David hos morfar och hälsade på, sen åkte vi till Liseberg och såg en massa fint! I morgon blir det jul firande hos pappa i Floda, med Linda, Jenny, Thomas o alla barnen.

Hoppas ni får en riktigt fin jul ni med! God jul!
The only way to be truly happy is to keep yourself busy

Movies,bridget,jones,diary,love,movie,bridget,jones,colin,firth-5f2a759b59623d5d227c0ac058415718_h_large

Tumblr_ldsqt73vqt1qao6qwo1_500_large

Sitter och tar det lugnt efter en minst sagt kreativ dag trots allt... efter att ha vaknat upp, inte allt för pigg kl 7 på morgonen! Sen gjorde jag mig i ordning och åkte jag till Lorensbergs teatern och såg på Jensens underbara avslutningsshow eller vad man ska kalla det. Väldigt fint i alla fall.

Efter det åkte jag och Anna till mig och åt julmiddag och såg på Bridget Jones dagbok, men gissa vem som sov igenom hela filmen? Eftersom jag bara sovit 4a timmar...Sen åkte vi in till stan & jag handlade julklappar och stötte på brorsan och hans tjej som också heter Anna.

När jag kom hem blev det diskning och städning i hela lägenheten, sjukt vad jag är duktig. Så nu är jag väldigt trött och ska faktiskt gå och lägga mig nu, i morgon ska jag åka upp till morfar med en liten julkorg, tillsammans med Mattias och David :) Godnatt!

I'm not as think as you drunk I am

Tumblr_ldbygidbs71qf76m1o1_500_large
Är hos Sarah och firar hennes B-day så social som jag är sitter jag här dock.  Men nu drar jag in till de andra. I* morn äre avslutning 089.45 dock! !!! Me no more to school for cool this year!! <3 Berå ikv. gratis inträde o allt väldigt fint!

http://open.spotify.com/track/0DiWol3AO6WpXZgp0goxAV

Patience is the answer to everything

Tumblr_l3hevjpwzp1qafenno1_500_large

58_large

Sitter hemma och kollar upp lite jobb och utbildningar utomlands... Vill verkligen från kalla och gråa Sverige... Men snart är det ju julafton .. och det ska bli så underbart mysigt.

Om man tänker på citatet i min rubrik lite grann.... så stämmer det faktiskt väldigt bra. Jag menar.. om man får ett brustet hjärta..vad får man vara bra på då..? Joo just det.. att ha TÅLAMOD tills det går över. =) Eller om man har väärldens prov på G, får man helt enkelt ha tålamod tills man kommer på hur man ska lösa skiten.. hehe, eller hur?

Här har ni en väldigt fin låt som jag tycker att ni borde ha tålamod till att klicka på för att lyssna, för övrigt är verkligen resten av hans låtar sjukt bra! <3

http://open.spotify.com/track/3b8nyVCxGxIV3mhjljBJlC

Peace out!

Imitation of lifeSåg denna underbara film igår, med Luna Turner i huvudrollen, så fantastisk och vacker som hon var kan man knappas undgå att beundra henne.
Jag tror att det var inte försen igår som jag insåg min kärlek till gamla 50-talsfilmer. Även alla romantiska filmer som finns är bland favoriterna, Bridget Jones dagbok (1!) in my heart <3

Att bara drömma sig bort för en timma eller två, till en felfri värld, eller i alla fall där man vet att allting löser sig till slut och med de vackraste mijöer. Imitation of life väckte även upprörande känslor, när man fick se hur tydligt det var att om man på den tiden var svart så var man inget värt, helt sjukt. Och jag måste även bekänna att det var en och en annan tår som föll då och då, i denna underbara film.Erase you


Sitter och lyssnar på världens bästa låt, med världens bästa Anna !<3 Idag har vi vart flitiga.. vi gjorde allt med flit. Haha, nej men skämt o sido.. vi gick på UF-mässan och sen gjorde vi reportage om Fitnessfestivalen.
 Och nuska vi laga mat! Puss på er!


Tumblr_l8v5ls8hd91qbcegdo1_400_large
http://open.spotify.com/track/1ToNAInnklKFv4MnKZcpJz
I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no


Up side uʍop


Sitter o försöker välja mellan att åka iväg o kolla på min systers barn Charlies lilla teatervisning. Vill ju verkligen gå, men när man är överbelamrad av plugg som vanligt är det inte lätt... klaga klaga klaga... nej nu  ska jag rycka upp mig lite!  Hejs!

Good night!

Har precis kommit hem från Mia Törnbloms föreläsning som hon hade på Roy's. Den var väldigt inspirerande och givande. Har ju läst de flesta av hennes böcker och eftersom de var bra köpte jag hennes nya bok som ni kan se "Du leder". Kommer att skriva mycket om den i min och Annas tränings blogg i morgon ( http://vitalitysenses.blogg.se ).

Men nu är jag så trött att jag bara ska ta och lägga mig med en kopp te , dagboken och min nya bok, efter jag målat naglarna, för er som bryr er. Godnatt på er i alla fall <3


I've seen love die way too many times...

Happy as a girl can be. Kanske inte, men allt rullar på som vanligt och det är helt okej.

Sitter och skriver klart en uppsats om buddhismen, sjukt kul på en lördag kväll -.- , men om man måste så måste man  ju. Ska bli skönt när den blir klar i alla fall.

Idag har vi haft kalas för släkten för min lillebror, som fyllt 6 år. Så det har vart fullt hus hela dagen.

Nu ska jag fortsätta med skrivandet, så det blir klart någon gång. Här har ni en fin låt att ta det lugnt till...
http://open.spotify.com/track/564Gi5XgQWdEYYMln4CocX

RSS 2.0