Hate is easy; love takes courage
Gick hem 1 & en ½ halvtimma tidigare idag... mådde inte så bra, så skolsköterskan, som bara är in skolan 1 g per veckan annars, gav mig intyg. Hon sa även att jag såg blek ut och rådde mig till att köpa järn+c-vitamin-tabletter... which i did!

Så nu ska jag bli piggare och förhoppningsvis friskare...och skriva klart täntan om Nietzsche... lustigt nog var det han som kom på "what doesen't kill you makes you stronger". Vilket jag tror att det ligger lite sanning bakom, eller vad tycker ni? Även om resten av hans filosofi handlar om att man ska skada andra för att må bra.

Helt sjukt vad tiden går fort föresten.. känns ju inte som det var såå länge sen man fyllde myndig.. men sanningen är den att det är mindre än TRE MÅNADER kvar tills jag fyller 19. Helt sinnes. 

Blev heller inga skor köpta idag! =( VARFÖR finns det inga snygga skor... som inte alla har..??? Tänkte köpa ett par vanliga svarta Dr Martens, men kunde inte bestämma mig för om det är min stil eller inte, så det blev inget med det dag.

Här har ni lite mysiga Norah Jones låtar:
http://open.spotify.com/track/5RN6sheIhWN6vZUibmMrLb

http://open.spotify.com/track/3QQp605HhNi3W72eizNtxZ

http://open.spotify.com/track/2UbY9U5FIHuFlC0b313ltT

Kommentarer
Postat av: sofiabergdén .

krya på dig <3

2010-10-25 @ 21:02:08
URL: http://bergden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0