Everything starts with a reason

Tumblr_lkfryeu1dx1qcz8ayo1_500_large
Long time no see, hänt så otroligt mycket dessa dagar som gått förbi utan inlägg, ledsen men allt hamnade i min dagbok istället eftersom den är liiite mer privat.

Men idag har i alla fall vart en grymt bra dag. Började med att jag fick ett lyckligt besked från sjukhuset.. ni som känner mig vet vad det är, det fick mig att verkligen vilja bli religiös eller något i den stilen i alla fall. Se har jag jobbat på som bara den idag på Lilla Bommen tillsammans med mina underbara kollegor, heja oss!
Tumblr_llxab5cwmi1qka53oo1_500_large
Eftersom vi slutade sex istället för nio, som jag trodde, unnade jag mig en springrunda genom stan när jag kom hem.
Det var en jätte läskig gubbe som var utklädd med höghatt, mustach o grejjer, som ropade från en uteservering, "run, run, but you'll never make it" till mig när jag sprang förbi Bee vid KP, helt galet. Som om han var den där vita lilla kaninen i Alice i underlandet tänkte jag. Jag hann ju visst liksom, fast till vad egentligen? hmm.

Jag har kommit på en sak, som är väldigt logisk, men som man kanske inte alltid tänker på... Människan gör allting, bara det har en särskild orsak. Utan orsaker eller meningar, skulle vi inte göra någonting. Dessutom tror jag att det stärker argumentet för att allting har en mening.

Katie Herzig – Sadie's Song

God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0